Neema Tours
Van de gebaande paden af

Bijzondere reizen

Hieronder vindt u een overzicht van de voorbeelden die hiernaast verder uitgeschreven zijn.

Kilimanjaro

Een familiereis naar de hoogste top die werd afgesloten met een safari

Voorbeelden van reizen op maat

Graag laten wij u, aan de hand van een aantal inspirende voorbeelden, zien wat de mogelijkheden zijn met Neema Tours. Bent u geinteresseerd in een specifiek programma, of wilt u een van de onderstaande voorbeelden aanpassen aan uw eigen iedeen, neem dan contact met ons op voor een offerte.

Kilimanjaro en safari

Voor een familie heeft Neema Tours een 12-daagse maatwerkreis in elkaar gezet. Ze wilde graag hun eigen grenzen verleggen, maar ook kunnen genieten van de prachtige natuur die Tanzania te bieden heeft.

In het programma dat we voor hen geschreven hebben, zit dan ook twee nationale parken en een beklimming naar de top van de hoogste berg in Afrika: Kilimanjaro.

In augustus zijn ze naar Kilimanjaro International Airport gevlogen om te genieten van een welverdiende reis in Tanzania. Vanaf het vliegveld werden ze opgehaald en naar het hotel gebracht om te acclimatiseren. De tocht naar de Uhurupeak, het hoogste punt van de Kilimanjaro, was een bijzondere wandeltocht door divers landschap. De voet van de berg bestaat uit tropisch woud, waarna de tocht verder gaat door savanne. Ze hebben genoten van een zonsopkomst op het de top van de berg, Een uitzicht op het warme afrika, vanaf een plaats vol eeuwige sneeuw.

Na deze uitzonderlijke prestatie was het tijd om op zoek te gaan naar de dieren. Dit hebben ze in twee bijzondere parken gedaan: Lake Manyara en Ngorongoro.

impala's in lake Manayra NP Het Manyara meer is een zoutmeer in noord-Tanzania. Door de constante aanwezigheid van het water wordt het meer het hele jaar door bezocht door dieren zoals bavianen, nijlpaarden, impala's, olifanten, gnoe's, giraffen, flamingo's en grijskopijsvogels.

De Ngorongoro krater is de grootste “caldera” (ingestorte vulkaankegel) ter wereld. Het de thuisbasis van meer dan 25 duizend dieren. Bijna alle grotere dieren van Oost-Afrika komen hier voor, zoals de leeuwen, zebra's, gnoes, nijlpaarden, flamingo's en diverse soorten gazellen.

De foto's van bij deze tekst zijn gepubliceerd met toestemming van de familie. Lees hun reisverslag.

Beniewd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier uw offerte aan!