Neema Tours
Van de gebaande paden af

Neema-reis

Hieronder vindt u de redenen om mee te gaan met een Neema-reis

Individueel of met een groep

Al onze reondreizen kunt u zowel als groepsrondreis of als individuele rondreis beleven.

Eigen vertrekdatum

Wilt u met uw eigen gezelschap op pad, dan bepaald u de vertrekdatum.

Kleine groepen

Onze groepen zijn klein, meestal 8 personen, met een max van 14 personen.

Volledig ontzorgd

Alles zit in de prijs inbegrepen. U hoeft dus nergens meer over na te denken. U stapt op het vliegtuig, wij doen de rest

Reisleiding

Al onze reisleiders spreekt vloeiend Swahili. Dit brengt u dichter bij de lokale bevolking.

Avontuurlijk

Van de gebaande paden af, op zoek naar plekken waar andere toeristen minder snel zullen komen. Langs die plaatsen in Tanzania, waar u zelf niet aan gedacht heeft.

Informatie bijeenkomst

Speciaal voor de groepsrondreizen hebben wij informatiebijeenkomsten. U krijgt hulp bij de visum aanvraag en andere practische zaken en zo leert u iedereen kennen.

Betaalbaar

Ook voor mensen met een kleiner budget is Tanzania bereikbaar!

Geen verborgen kosten

U weet precies waar u aan toe bent.

Ons reisaanbod in vogelvlucht

Wij bieden diverse rondreizen aan. Op deze pagina kunt u lezen wat onze mogelijkheden zijn. Voor elke reis bestaat een aparte reisbijlage.

Klik op de link voor meer informatie over de reis.

Geinspireerd door onze rondreizen, maar wilt u liever een eigen programma. Dat kan ook. We hebben een breed scala aan opties voor reizen op maat.

Serengeti & strand (15 dagen). In deze reis bezoekt u Serengeti National Park en een aantal andere bijzondere locaties die u niet in de “standaard reizen” zult aantreffen. Vogelparadijs Lake Natron, het Amani-regenwoud en de mangroven van Bagamoyo, om enkele voorbeelden te noemen. U ziet veel natuurschoon, bezoekt verschillende dorpen en steden en ontmoet de lokale bevolking op de markt. We eindigen de reis op een prachtig strand ten noorden van Dar es Salaam.

Safari & regenwoud (15 dagen) In deze bijzondere reis nemen wij u mee langs minder bekende maar prachtige locaties in Tanzania. Ga op zoek naar de dieren in Manyara National Park, verbaas u over de grootste caldera (ingestorte vulkaankegel) ter wereld, proef met een ranger de medicinale kruiden, verwonder u over de grote bomen in het tropische regenwoud en geniet na op een idyllisch strand aan de Indische Oceaan.

demo-pic Kilimanjaro en safari (11 of 18 dagen). Een bijzondere rondreis voor de avonturier: wandel met uw eigen gids naar het hoogste punt van Afrika! In 5 dagen bent u van de voet van de Kilimanjaro op de top. Ga daarna op zoek naar de wilde dieren in een drietal wildparken en ontmoet de lokale bevolking. Uw tocht begint met een hotelovernachting in Moshi met uitzicht op de berg.

Relax Serengeti (20 dagen) Met Neema Tours bezoekt u het Serengeti Nationaal park tijdens het geboorteseizoen in januari en februari. Of in de maanden daarna, wanneer de dieren langzaam naar het noorden trekken. Naast een bezoek aan Serengeti, bezoekt u de Ngorongorokrater en Lake Manyara. Speur in nationale parken naar de wilde dieren, adem de schone lucht van het tropisch regenwoud in, proef het fruit op de lokale markten en ontmoet de mensen in de dorpen.

Relax Selous (20 dagen) Een afwisselende reis met diverse vervoermiddelen (trein, safarijeep en vliegtuig) door afwisselende gebieden zoals regenwoud, dorpjes, savanne en strand. In Udzungwa zult u diverse apen zien zoals de gele baviaan, de Iringa rode franjeaap (die alleen hier voorkomt) en de zwart-witte franjeaap. U overnacht letterlijk in de natuur, afwisselend in traditionele hutten en tenten. Ook bezoekt u Mikumi en Selous, waar u op wild-safari gaat.

Relax Tarangire (20 dagen)Tarangire National Park is schitterend in de zomervakantie wanneer het gevuld is met kuddes olifanten, gnoes en zebra's. Uw safari-beleving maakt u af met een bezoek aan nog twee nationale parken: de Ngorongorokrater en Lake Manyara. Jeepsafari's worden afgewisseld met wandel en/of fietssafari's.

Familiereis Tanzania Delight (15 dagen) U bezoekt drie nationale parken waaronder de bijzondere Ngorongorokrater. Vervolgens vliegt u met een binnenlandse vlucht naar de kust om nog een aantal dagen te genieten van de parelwitte stranden van Tanzania. In het afwisselende programma is er de gelegenheid om als familie, zonder de groep, activiteiten te ondernemen.

Familiereis Avontuurlijk Tanzania (15 of 21 dagen) In deze familierondreis bezoekt u de tropische regenwouden van de Usambara Mountains. Daarnaast gaat u op safari. Wie spot als eerste de wilde dieren in één van de mooie nationale parken? U of uw kinderen? Indien gewenst kunt u er een strandverlenging in Bagamoyo bij boeken. Hier kunt u heerlijk tot rust komen. In het afwisselende programma is er de gelegenheid om als familie, zonder de groep, activiteiten te ondernemen.