Neema Tours
Van de gebaande paden af

Hoogtepunten

Hieronder vindt u de redenen om met ons op reis te gaan

Relax-dagen

U heeft de regie over deze dagen. Stadswandelingen, facultatieve excursies, of helemaal niet doen. De keuze is aan u.

Parelwitte stranden

Om tot rust te komen naar deze bijzondere reis

Kleine groepen

U reist in groepen van maximaal 12 reizigers

Relaxrondreizen

Relax Tanzania is een groepsrondreis voor eigenzinnige mensen! Deze reis is speciaal bedoeld voor mensen die in een eigen tempo Tanzania willen bezoeken. Naast een compleet programma zijn er dagen die u naar eigen inzicht kunt invullen. Speur in nationale parken naar wilde dieren, adem de schone lucht van het tropisch regenwoud in, proef het fruit op de lokale markten en ontmoet de mensen in de dorpen.

Tarangire National Park is schitterend in de zomervakantie, wanneer het gevuld is met kuddes olifanten, gnoes en zebra's. Uw safari-beleving maakt u af met een bezoek aan nog twee nationale praken: de Ngorongoro crater en Lake Manyara. Jeepsafari's worden afgewisseld met wandel en/of fietssafari's. Daarnaast gaan we met een ranger het tropisch regenwoud is, op zoek naar medicinale planten. We sluiten de reis af op het strand van Bagamoyo.

Serengeti spreekt veel tot de verbeelding. Toch is het park de helft van het jaar nagenoeg leeg. Met Neema Tours bezoekt u het Serengeti-nationaal park tijdens het geboorte seizoen in januari en februari. Of in de maanden daarna, wanneer de dieren langzaam naar het Noorden trekken. Naast een bezoek aan Serengeti, bezoekt u de Ngorongoro crater en Lake Manyara. Speur in nationale parken naar wilde dieren, adem de schone lucht van het tropisch regenwoud in, proef het fruit op de lokale markten en ontmoet de mensen in de dorpen. We sluiten de reis af op het strand van Bagamoyo.

Het zuiden van Tanzania wordt veel minder bezocht, maar heeft een grote diversiteit in zowel natuur als cultuur, dat zeker niet onderdoet voor het noorden van Tanzania.

Uw vervoer is zeer afwisselend: u reist per trein, fiets, safari-auto, busje en vliegtuig.

In Udzungwa zult u diverse apen zien, zoals de gele baviaan, de Iringa Red Colobus (die alleen hier voorkomt) en de Zwart-witte Colobus. U overnacht letterlijk in de natuur, afwisselend in traditionele hutten en tenten. Naast het regenwoud bezoekt u Mikumi en Selous, waar u op wild-safari gaat. De laatste nachten zult u aan de kust van Tanzania door brengen op het eiland Zanzibar.

Meld u hier aan voor een bijzondere rondreis!