Neema Tours
Van de gebaande paden af

Karakteristieken

Hieronder vindt u de redenen om uw eigen reis samen te stellen

Uw eigen reisgezeldschap

U bepaalt wie mee mag

Uw eigen programma

U bepaalt zelf wat u wilt doen en hoe lang

Engelssprekende reisbegeleiding

Om te zorgen dat u reis goed verloopt, gaat er iemand van ons mee.

Volledig ontzorgd

Alles zit in de prijs inbegrepen. U hoeft dus nergens meer over na te denken. U stapt op het vliegtuig, wij doen de rest.

Betaalbaar

Net als onze groepsreizen, zijn onze modules scherp geprijsd

Reis op maat

Bepaal zelf waar u naar toe gaat met Reis op maat van Neema Tours. U kunt uw droomreis samenstellen op basis van uw eigen wensen. Samen met u zullen we een programma voor u opstellen op basis van uw wensen en onze expertise.

Belangrijke vragen zijn: wanneer wilt u gaan? Wat wilt u zien en beleven? Ook uw beschikbare tijd en budget is mede bepalend. Wordt het een luxe lodge-reis van 4 weken? Of een avontuurlijke budgetreis met kamperen in de Serengeti van 1 week? Wilt u veel natuur? Of juist veel cultuur?

Alles is mogelijk met Reis op maat van Neema Tours.

Wij bieden zowel safariopties (waaronder Lake Manyara, Serengeti en Selous), wandeltochten (zoals naar de Kilimanjaro, of Usambaragebergte) en strandopties (waaronder Zanzibar). Ook bieden we culturele ontmoeten.

Om uw ervaring in Tanzania helemaal compleet te maken, heeft u ook invloed op uw accomodaties en vervoersopties. Sommige reizigers houden van luxe en zij reizen graag privé en overnachten graag in lodges, anderen houden van avontuur en willen met het openbaar vervoer door Tanzania reizen en met hun tent in een nationaal park kamperen.

Wat voor reiziger u ook bent, Neema Tours biedt u deze mogelijkheden.

Offerte op maat

U bepaalt zelf hoe uw reis eruit komt te zien met Reis op maat van Neema Tours. In zes stappen helpen wij u aan de reis van uw dromen.

Stap 1 - Inventarisatie van uw wensen

Samen met u kijken we waar uw voorkeuren naar uit gaan. Dit doen wij door vragen te stellen over wat u wilt beleven. De opties in deze folder kunnen helpen om uw gedachten te vormen.

Stap 2 - Vaststellen van de kaders

U bepaalt wanneer u weg wil, hoe lang en wat u wilt bezoeken.

Stap 3 - Ontvangen voorlopig programma

U ontvangt van ons een voorlopig programma. In overleg met u kan het programma nog bijgeschaafd worden.

Stap 4 - Ontvangen offerte

Wij werken uw aangepaste programmavoorstel uit in een offerte. Hierbij krijgt u een uitgebreid prijsvoorstel, met nog een aantal keuze opties erbij. Zo kunt u zien wat bepaalde excursies of andere opties kosten.

Stap 5 - U beslist

Een offerte opvragen staat altijd vrij. Wij stellen deze met zorg samen en passen deze aan als deze niet past bij uw wensen. Uiteindelijk beslist u of het past binnen u wensen en van welke opties u gebruik wenst te maken.

Stap 6 - U geniet!

Vanaf het beslismoment nemen wij alle zorgen van u over. Wij regelen alles voor u, de hotels, accommodaties, gidsen en chauffeurs. Voor u rest er nog maar 2 belangrijke taken: uw tassen pakken en genieten.

Wil u een gesprek met een van onze reisspecialisten over de mogelijkheden, of heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of een offerte

.