Neema Tours
Van de gebaande paden af

Onze bestemmingen

Bezoek een of meerder van deze betoverende stranden in Tanzania

Zanzibar

Het beroemde kruiden eiland

Bagamoyo

Een historische stad met prachtige stranden

Bekijk ook...

Onze safariopties of onze wandelopties .

Strandopties

Bagamoyo

Als strandoptie is Bagamoyo nog niet erg bekend, en dat is juist onderdeel van zijn charme. Hier vindt u geen grootschalige beachresorts, maar juist de kleinere strandhotels waar u echt tot rust kunt komen.

Bagamoyo was ooit de belangrijkste havenstad voor de slaven- en ivoorhandel. In de stad zijn invloeden te zien van de Arabische en Duitse overheersing. Dit maakt Bagamoyo tot een bijzondere historische plaats.

Vanuit Bagamoyo zijn verschillende uitstapjes mogelijk. Enkele mogelijkheden zijn: een bezoek aan de oude ruïnes uit de tijd van de Sultan; een bezoek aan het stadje Bagamoyo zelf; slenteren langs het strand voor een bezoek aan de mangroven of helemaal tot rust komen en zwemmen in de Indische Oceaan.

Zanzibar

Zeg je Zanzibar, dan roept het beelden op van witte palmstranden, maar ook van smalle straatjes met marktkramen. Zanzibar heeft het allemaal: de luxe resorts, de korraalriffen, de mangrovebossen, de witte straatjes van Stonetown en zelfs een eigen apensoort: de Zanzibarfranjeaap.

Wij bieden zowel beachresorts in het oosten van Unguja als hotels in Stonetown aan.

Heeft u een duidelijk beeld van wat u wilt? Of wilt u in gesprek met een van onze reisspecialisten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of een offerte

.