Neema Tours
Van de gebaande paden af

Gegarandeerd op reis

Neema Tours is aangesloten bij het garantiefonds voor Gespecialiseerde touroperator onder het nummer 1313

Reisgarantie

Gegarandeerd op reis dankzij het Garantiefonds GGTO

Logo GGTO

Het Garantiefonds GGTO staat er garant voor dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator in financieel onvermogen zou komen. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorg dragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van €15,- per boekingsbedrag van €10.000,- in rekening gebracht aan de klant. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Het Garantiefonds GGTO stelt kleinschalige en startende reisondernemingen in staat hun wettelijke garantieverplichting na te komen. Reisorganisaties zijn immers wettelijk verplicht een garantie aan hun klanten te bieden, zoals bedoeld in artikel 7:51 2 van het Burgerlijk Wetboek.

De garantiestelling is geldig voor Nederlandse en Belgische deelnemers aan Neema Tours. Dus ongeacht of u in Nederland woont of in Belgiƫ woont, u heeft altijd een reisgarantie.

Lees meer over deze garantieregeling op de website van ggto.