Neema Tours
Van de gebaande paden af

Hoogtepunten

Hieronder vindt u de redenen om met ons op reis te gaan

Bijzonder programma

Wij brengen u zowel naar bekende als onbekende plaatsen in Tanzania

Familierondreizen

Zou het niet fijn zijn om samen met uw zoon of dochter een onvergetelijke rondreis te maken door Afrika? Om samen op zoek te gaan naar wilde dieren, te genieten van heerlijke Tanzaniaanse maaltijden en uit te rusten aan een heerlijk strand? Wij bieden u die mogelijkheid in deze onvergetelijke reis.

Wij nemen u en uw kinderen graag mee op een bijzondere reis door Tanzania. We bezoeken zowel de bekende, als minder bekende plaatsen in Tanzania.

Voor de zomervakantie hebben voor u een reisschema van 21 dagen. Hierbij kunt u zelf bepalen hoeveel weken u mee reist. De eerste 2 weken noemen wij “Avontuurlijk Tanzania”. De laatste twee weken noemen we “ delight ”.

Ongeveer twee maanden voor vertrek, hebben we een informatiebijeenkomst waarbij u kennis maakt met uw medereizigers en extra informatie krijgt over praktische zaken, zoals visa en vaccinaties.

We vertrekken vanaf 2 gezinnen, met een maximum van 18 personen. De reizen zijn ook als priverondreizen te boeken. De prijs is dan afhankelijk van het aantal reizigers. Vraag in dat geval een aan.

Meld u hier aan voor een bijzondere rondreis!